MRV 4 Eifel bergtraining

Image

MRV 4 is een dagcursus in de Duitse Eifel waarbij rijlijnen en doorgedreven bochtentechniek in een bergachtige omgeving centraal staan. Deze begeleide dagrit is een vervolg op MRV 2 en MRV 3, waar je alle aangeleerde technieken uitgebreid zal kunnen toepassen.
Deze cursus is toegankelijk voor de meer ervaren motorrijder (niveau MRV 3).

Wat komt er aan bod bij MRV 4?

  • De instructeur rijdt de ideale en veilige bochtenlijnen voor, zodat je meer vertrouwd geraakt met het correct inschatten van snelheid, afstanden, rempunten en positie op de weg. Hiervoor hebben wij een mooi traject uitgestippeld met tal van bochtenplezier zoals kleine slingerwegen, lange snelle bochten, haarspeldbochten, hoe neem je bochten bergop en bergaf,… m.a.w. voor elk wat wils!
  • Naast het volgen van de rijlijnen van de instructeur, zal je als cursist ook een deel van het traject zelf kunnen voorrijden met constante begeleiding via het intercom systeem. Hier pas je de aangeleerde rij- en bochtentechniek zelf toe met de nodige persoonlijke feedback op jouw maat.
  • Bij het beëindigen van de bergtraining worden jouw persoonlijke vorderingen besproken zodat het vloeiend rijden in een bochtige en bergachtige omgeving voor jou geen geheimen meer heeft!

MRV Friends: Vanaf groepen met minstens 4 personen, kan je elke MRV cursus privé boeken op een datum naar keuze. Dit kan zelfs op week- en feestdagen!
Vraag je MRV Friends privécursus aan via MRV@motorcursus.be 

Dagindeling

09u00: ontvangst en vertrek te Zonhoven  
10u00: aankomst en start van de bergtraining Eifel (+/- 250 km)
12u30: lekkere lunch
13u30: verderzetting bergtraining Eifel
17u30: einde bergtraining te Monchau met nabespreking en uitreiking MRV-certificaat
 

Tijdspanne: 1 dag (9u tot 17.30u)
Locatie: Zonhoven- Aachen- Bad Munster Eifel - Monchau
Prijs: 110 €

Om u de maximale persoonlijke begeleiding te kunnen geven, beperken wij de groepen tot 5 cursisten per instructeur.

 

Inschrijven

Image